Web Design Multimedia Relatii Publice, BTL Software Print si Identitate Consultanta Outdoor

the step to the next level

Sa ai o afacere si sa nu-i faci publiciate este ca si cum i-ai face cu ochiul unei fete... pe intuneric. Tu stii ce faci, dar nimeni altcineva n-are habar!

Vrei sa iesi din anonimat? Vrei sa devii brand? Noi suntem solutia. Ne-am inventat pentru a raspunde doleantelor tale. Vagabond Media reprezinta cheia succesului. De ce? Pentru ca la noi gasesti tot ce-ti dorest in materie de publicitate sub acelasi acoperis. Pentru ca alaturi de noi vei urca spre urmatorul nivel.

Avem talent, suntem profesionisti, principala noastra calitate reprezentind-o seriozitatea. Tot ceea ce ne propunem reusim pentru ca suntem o echipa tanara, flexibila care se muleaza perfect pe cerintele tale. Ne propunem de fiecare data sa punem in valoare produsele/serviciile tale si sa le promovam in topul produselor/serviciilor concurente pe piata de profil.

Crezul 1

De ce facem publicitate?

1. Credem in puterea cuvantului si a imaginii de a vinde si ne punem acest crez in slujba clientilor nostri.
2. De placere: Sincer, cred ca publicitatea inseamna cea mai mare distractie de care poti avea parte cu hainele pe tine.

Ne propunem de fiecare data sa cream o imagine puternica plecand de la brand, logo, slogan…
Plecam de la ideea ca : Publicitatea este total inutila...doar in cazul in care nu vrei sa faci bani !
Clientii buni fac agentia buna. Asa ca indiferent de cat talent creativ ne-am angaja, e ineficient fara produse si servicii bune carora sa li se faca reclama. Asa ca nu mai sta pe ganduri!
Fa-ne agentia mai buna!

Crezul 2

De ce facem publicitate?
Cand eram copil credeam ca banii si puterea ma vor face fericit. Aveam dreptate!
Intrebare: Tu vrei oare sa fii fericit?
Singurul lucru mai rau decat sa se vorbeasca despre tine este sa nu se vorbeasca despre tine ! Asa ca ne-angajam sa facem orice sa se vorbeasca despre tine. Ai idee cum? Banuiesc ca nu. Asa ca...intreaba-ne!.


eXTReMe Tracker